Vágólapra másolva!
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) és a házigazda klub szerint az előzetes hírekkel ellentétben mégis megtartják az Osasuna-Barcelona mérkőzést a Primera División szombati (mai) játéknapján.

Korábban a katalán klub hivatalos honlapján az jelent meg, hogy a spanyol légiközlekedési sztrájk miatt valószínűleg csak vasárnap rendezik meg a meccset. Az RFEF szóvivője azonban azt mondta a Reuters hírügynökségnek, hogy az összecsapást nem halasztják el. "Még mindig van időnk, az RFEF tervei nem változtak a hétvégi fordulót illetően, így az Osasuna-Barcelona találkozónak szombaton 20 órakor el kell kezdődnie" - mondta. "Ha a katalánok nem érkeznek meg a helyszínre, akkor a fegyelmi bizottság dönt a továbbiakról."

Az Osasuna szintén jelezte, hogy a mérkőzést az eredetileg tervezett időpontban megtartják. "Egyelőre nem kaptunk semmiféle hivatalos értesítést arról, hogy a Barcelona elleni összecsapásunkat elhalasztották volna" - olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben. "A találkozót megrendezzük, a halasztásra ugyanis nincs elfogadható indok."