Vágólapra másolva!
A Debrecen vezetőedzői posztjáról távozó Herczeg András szerint váltásra volt szüksége, és örül annak, hogy az utánpótlásban dolgozhat tovább a klubnál.

A Debrecen hétfő esti igazgatótanácsi ülésén Herczeg András klubmenedzser közölte a klub vezetőivel, hogy más szerepkörben szeretne a továbbiakban dolgozni a klubnál.

"Nagyon jólesett, hogy a klub vezetői felajánlották, döntsem el én, hogy vállalom-e a továbbiakban is az első csapat irányítását" - mondta a Dehir.hu-nak az 57 éves szakember.

"Nagy megtiszteltetés a DVSC-TEVA labdarúgócsapatát irányítani, de most úgy éreztem, hogy ha lehet, inkább más munkakörben szeretném folytatni. Ez a hat év, amelyet a stáb tagjaként három évig segítőként, három évig klubmenedzserként eltöltöttem a klubnál, nagyon kemény időszak volt, és úgy éreztem, hogy most már más irányban kell folytatnom. Szakmai igazgatóként fogok dolgozni. Az utánpótlás hozzám tartozik, a Loki Focisuli, az újonnan alakult Labdarúgó Akadémia, a második csapat és a Létavértes is, így rengeteg feladat vár rám. Ez is egész embert kívánó, szép munka és ebben szeretnék most már tevékenykedni."

Az új vezetőedzőt január harmadikán nevezhetik ki.