Vágólapra másolva!
Jól keresett a Barcelona-Real Madrid meccsel Haman Sadjo, a Budapest Honvéd kameruni légiósa, aki a Facebookon kiírt üzenete szerint 300 ezer eurót (80 millió forintot) nyert egy fogadás révén. Később a Borsnak elismerte, nem 300, hanem 65 ezer eurót nyert (18,2 millió forint), és valaki a nevében írt a Facebookon.

Sadjo a közösségi oldalon köszönetet mondott a Realt 5-0-ra megverő Barcának, amiért 300 ezer eurós nyereményhez juttatta, és azt írta, a nyereményből elmegy Las Vegasba.

A Borsnak aztán elismerte, nem 300, hanem 65 ezer eurót (18,2 millió forint) nyert, amikor kétszer hétezer euróval megfogadta, hogy három gólnál több születik a spanyol csúcsrangadón. A facebookos bejegyzéssel kapcsolatban a kameruni légiós annyit mondott, hogy valaki más írhatta a nevében, és az eset óta törölte minden láthatóságát az adatlapján, ha valaki ismeretlenként nézi meg, nem látja a bejegyzéseit.

A korábban Újpesten és Diósgyőrben is megfordult focista a nyereményről azt mondta, a télen hazautazik családjához, és húszezer eurót jótékonysági célra ajánl majd fel, aztán tervei szerint ellátogat Las Vegasba is.