Vágólapra másolva!
Az AC Milan-Ajax (0-2) BL-találkozóval vonult vissza a nemzetközi játékvezetéstől Claus Bo Larsen. A dán bíróval az As közölt interjút, melyben Cristiano Ronaldót, a Real Madrid portugál klasszisát a legbosszantóbb játékosnak nevezte.

Cristiano Ronaldo zsenialitásának elismerése mellett számos kritikát kapott már színészkedései és piperkőcsége miatt. Ezúttal a visszavonuló Claus Bo Larsen érezte úgy, hogy elmondja a véleményét a portugállal kapcsolatban. "Cristiano Ronaldo a legbosszantóbb játékos, akivel a karrierem során a pályán találkoztam. Túl sokat szerepel" - mondta a dán bíró.

"Ok nélkül dobálja magát, főleg hazai pályán, mert abban bízik, hogy több támogatást kap a játékvezetőktől. Ezért is mondja el minden bíró a meccs előtt, hogy ne próbálkozzanak ezzel a játékosok." Claus Bo Larsen vezette 2009-ben a Manchester United Arsenal elődöntőt, melyet a MU nyert meg 1-0-ra. A dán játékvezető kiemelt egy szituációt arról a meccsről. "Cristiano Ronaldo földre került, de nem fújtam a sípomba, erre ő rám nézett és kajánul vigyorgott, hogy nem tudott átverni." Larsen pályafutása során több komolyabb mérkőzést dirigált, de döntője csak egy volt, 2008-ban a Zenit-Manchester United Európai Szuperkupa-mérkőzést vezette.