Vágólapra másolva!
Súlyos büntetésre számíthat a Panathinaikosz, miután szombaton, a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Volosz elleni vereséget követően a drukkerek berohantak a pályára, megkergették és megdobálták a játékosokat.

Az újonc együttes 1-0-s sikerével zárult összecsapás lefújásakor a hazai szurkolók pirotechnikai eszközöket is bevetettek, ráadásul a stadion VIP-részlegét is megtámadták, végül a rendezők a rendőrök segítségével terelték ki őket az arénából.

"A liga fegyelmi bizottsága kedden tárgyalja az esetet, minden valószínűség szerint csütörtökön hallgatja meg a klubok képviselőit, s ezt követően hoz ítéletet" - mondta a Görög Szuper Liga szóvivője. A Panathinaikoszt múlt csütörtökön 96 ezer eurós pénzbüntetés megfizetésére kötelezték, miután a szurkolói az idény során többször követtek el rendzavarásokat.

"Biztos, hogy komoly szankcióval kell szembenéznünk, de nem tudom, hogy ez zártkapus mérkőzéseket vagy bármi ehhez hasonlót jelenthet-e" - nyilatkozta az egyesület szóvivője. Nikosz Paterasz, a fővárosi klub elnöke hétfőn lemondott, miután a szombati vereséget követően ötpontosra nőtt a csapat hátránya az ősi rivális, Németh Krisztiánt és Megyeri Balázst is foglalkoztató, listavezető Olimpiakosz Pireusszal szemben.