Vágólapra másolva!
Továbbra sincs bevethető állapotban Frank Lampard, a Chelsea angol válogatott középpályása. A sérvműtéte miatt hónapokat kihagyó labdarúgó a héten már edzett, de ismét megsérült.

Kihagyja a Tottenham elleni hétvégi londoni derbit Frank Lampard, mert megsérült a Chelsea edzésén. A középpályás ebben a szezonban csupán három bajnokin lépett pályára, melyeken egy gólt szerzett.

"Sajnos újra megsérült és nem számíthatunk rá a Spurs ellen" - mondta Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere. "A héten elvégzett munkája viszont bizakodásra adhat okot, de éles meccsen még nem vetném be, ezért aztán valószínűleg csütörtökre lekötünk egy barátságos meccset, hogy formába lendülhessen és a Manchester United ellen már pályára léphessen" - tette hozzá az olasz szakember, akit a Marseille-től elszenvedett 1-0-ás BL-vereség után a klubtulajdonos Roman Abramovics a támogatásáról biztosított.

Lampard mellett az OM ellen megsérült Bosingwa is kihagyja a Tottenham elleni meccset, John Terry, Ashley Cole és Nicolas Anelka viszont bevethető állapotban van. "Rossz formában vagyunk. Nincs okom az örömre, de ez nem azt jelenti, hogy elvesztettük volna a motivációnkat" - zárta mondandóját Ancelotti.