Vágólapra másolva!
Az év balekja címre is esélyes az a Manchester City-szurkoló, aki annyira biztosra vette, hogy a távozását előbb bejelentő, majd visszavonó Wayne Rooney a Manchester Unitedből a városi riválishoz igazol, hogy magára tetováltatta a csatár képmását.

Simon Hart 500 fontot (153 ezer forintot) fizetett a hátára tetovált Rooney-képért, amely mellett a "Rooney City-legenda" szöveg szerepel.

Hart kicsit túllelkesedte a dolgot, mert bár Rooney a múlt hét elején még valóban határozottan jelentette ki, hogy elhagyja a Unitedet, pénteken végül megváltoztatta a döntését, és szerződést hosszabbított.

"Megpróbálom átrajzoltatni Adebayorra, csak az a gond, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra" - mondta Hart, aki nem az egyetlen City-drukker, aki befürdött egy tetoválással.

A 25 éves Kirk Bradley-t 2009-ben annyira lázba hozta kedvenc csapata feneketlen nagybevásárlása, hogy magára varratta a BL-trófeát, és alá a 2011-es évszámot, valamint a "Manchester City a győztes" szöveget. Bradley nagy álma már biztosan nem fog teljesülni, a City ugyanis 2011-ben a nemzetközi porondon csak az Európa Ligában érhet a csúcsra, mivel az idei BL-szezonról lemaradt.