Vágólapra másolva!
Robinho, a Milan brazil középpályása akár megkötözni is hajlandó csapat- és honfitársát, Ronaldinhót, akivel kapcsolatban mostanság egyre többször merül fel a távozás lehetősége.

Miután az elmúlt héten felmerült a pletyka, hogy a Madridban haloványan teljesítő - jelenleg sérüléséből lábadozó - Kaká esetleg visszatérne a Milanhoz, felerősödtek azok a hangok, amelyek Ronaldinho távozását jósolják.

Tény, hogy a két aranylabdás brazil együtt nem volt meggyőző a Milanban, Ronaldinho látványosan feljavult, miután honfitársa a Realba szerződött, miközben Kaká meg sem közelítette Spanyolországban azt a teljesítményt, amivel Milánóban a félistenek közé emelkedett.

Ronaldinhót a La Gazzetta dello Sport a napokban a Los Angeles Galaxyvel hozta kapcsolatba, David Beckham klubja állítólag négy évre szeretné leigazolni a mosolygós zsenit, akinek nyolcmillió eurós fizetést folyósítana. Az üggyel kapcsolatban megszólalt Ronaldinho országos cimborája, a Milan által az átigazolási időszak legvégén megszerzett Robinho is, aki szerint ideje elfelejteni a témát.

"Ronaldinho itt marad velem, továbbra is a Milan játékosa lesz. Ha kell, megkötözöm az öltözőben" - jelezte elszántságát Robinho a La Gazzetta dello Sportban. "Ő nem egyszerűen egy bajnok, hanem vezér is egyben, számora pedig igazi barát" - folytatta Ronaldinho dicsőítését a honfitárs.

Ronaldinhónak 2011. június 30-án jár le a szerződése a Milannál, és egyelőre még nem döntött a hosszabbításról. A hangulatával azért nincs gond, és a rúgótechnikája is a régi, a minap edzésen például csodálatos gólt szerzett.