Vágólapra másolva!
Négytagú akvizíciós bizottságot állít fel közösen az Ferencvárosi TC és az FTC Labdarúgó Zrt., a testület feladata lesz, hogy az új hazai befektetővel kizárólagosan tárgyaljon - derül ki a klub és a zrt. hétfői közös közleményéből.

Eszerint "a Ferencvárosi Torna Club Kovács Miklós elnök javaslatára Rieb György és Kari Attila elnökségi tagokat javasolja, mint akvizíciós bizottsági tagokat, a labdarúgás részéről Kevin McCabe és Szász András a javasolt személyek az érdemi munka elvégzésére. A végleges döntés várhatóan a jövő heti csúcstalálkozón születik meg".

Alexander Gerstl, az FTC Zrt. első embere augusztusban úgy nyilatkozott: magyar befektetőt keresnek a klubhoz, de hogy kivel, kikkel tárgyalnak, azt titoktartási kötelezettségre hivatkozva nem árulta el.

Hétfőn Kovács Miklós, Rieb György elnökségi tag és az FTC Labdarúgó Zrt.-t képviselő Esplanade Kft. ügyvezetője, Szász András megállapodott, hogy - az elnök javaslatára - az FTC Rieb György korábbi elnököt delegálja az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságába. Erről tájékoztatták Kevin McCabe tulajdonost, végleges döntés a jövő héten várható.

Megállapodás született arról is, hogy az Orangeways továbbra is az NB I-es és NB II-es csapatok szállítója marad, támogatása továbbra is kizárólag ebben merül ki - olvasható a közleményben, arra a múlt heti hírre reagálva - melyet pénteken az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége megerősített -, hogy az Orangeways felmondta a szponzori szerződését és a továbbiakban nem kívánja támogatni a futballcsapatokat.