Vágólapra másolva!
Az angol harmadosztályban szereplő Notts County menesztette Craig Shortot, aki az előző idényben a Ferencváros edzője volt.

Short azért hagyta el nyáron a Fradit, mert nem volt meg a pro-licences edzői képesítése, majd júniusban került a Notts Countyhoz. A harmadosztályú csapattal tizenhárom forduló után a 16. helyen áll a 24 csapatos mezőnyben.

A mezőny kiegyenlítettségére jellemző, hogy a csapat a legjobb kiesőtől három, a rájátszást érő hatodik helyen tanyázó Colchestertől négy pontra van, ennek ellenére az igazgatótanács úgy döntött, megköszöni Short, és segítője, Dave Kevan munkáját.

A Notts Countynál komoly jövés-menés volt az elmúlt években a kispadon, tavaly júniusban a korábbi angol szövetségi kapitányt, Sven-Göran Erikssont nevezték ki sportigazgatónak, ekkor Ian McParland volt az edző, aki 2009 októberében távozott, a helyét Eriksson korábbi munkatársa, Hans Backe vette át.

Backe három évre írt alá, de kilenc meccs után távozott, majd idén februárban Eriksson is elment, miután nem akart együttdolgozni az új befektetővel, Ray Trew-val. Az előző idényt Steve Cotterill-lel fejezte be a County, és az edző feljutást ünnepelhetett a csapattal, nyáron mégis lemondott, ekkor érkezett Short.