Vágólapra másolva!
Mindössze öt mérkőzés után lemondott Paul Hart, a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers labdarúgócsapatának menedzsere. Az edzőt december 17-én neveztek ki az angol másodosztályú csapathoz. 2007 óta Hart volt a nyolcadik tréner a csapatnál.

A Queens Park Rangers pénteken közleményt adott ki Hart távozásáról, s jelezte, hogy a vezetőedzői teendőket Mick Harford, eddigi másodedző látja majd el a hétvégi, Blackpool elleni összecsapáson.

Hart kinevezésének előzménye az volt, hogy Jim Magilton korábbi tréner a december 7-i, Watford elleni találkozót követően összeveszett a magyar középpályással és sajtóértesülések szerint az öltözőben lefejelte Buzsákyt. A nyugat-londoni egyesületnél 2007 óta Hart volt a nyolcadik szakvezető.

Hart rövid QPR-es pályafutásának mérlege egy győzelem, két-két döntetlen és vereség. Az öt meccsből hármat a Sheffield Uniteddel játszott az együttes: előbb a bajnokin, majd az FA-kupában ikszeltek, az utóbbi mérkőzés visszavágóján - melyen Buzsáky büntetőből eredményes volt - pedig 3-2-re nyert a Sheffield.

Ez lett Hart utolsó meccse a QPR kispadján. Miután az ellenfél már 3-0-ra is vezetett, a közönség kifütyülte a trénert, méghozzá a két társtulajdonos, Flavio Briatore és Bernie Ecclestone jelenlétében.

A Loftus Road-i csapat jelenleg tizedik a Championshipben, csupán négy pontra elmaradva a Premier League play-offot érő helyen álló Swansea Citytől.