Vágólapra másolva!
A T-Home tárgyalásokat kezdeményezett annak érdekében, hogy a labdarúgás iránt érdeklődő előfizetői számára elérhetők legyenek a Premier League és a Bajnokok Ligája mérkőzései, de a megbeszélések nem vezettek eredményre a jogokat birtokló Digi TV-vel.

"Erőfeszítéseink ellenére sajnos nem jött létre megállapodás" - olvasható a közleményben.

"A T-Home a következő lehetőségeket kínálja a labdarúgást kedvelő előfizetőinek: az Európa Liga mérkőzéseit a T-Home tévészolgáltatásain fogható Story TV-n, a magyar és spanyol bajnokság fontosabb eseményeit szintén a T-Home TV-n nézhető Sport 1, Sport 2 és Sport M csatornán is nézhetik.

Akik pedig a Bajnokok Ligája meccseit szeretnék nyomon követni, azoknak a TV2, valamint a szeptember 1-jén indított idegen nyelvű programcsomagunkban szereplő SAT1 csatornát ajánljuk, amelyek szintén közvetítik a Bajnokok Ligája meccseit."

Az angol és az olasz bajnokság mérkőzéseit a nagy kábelszolgáltatók kínálatában nem szereplő Digi TV közvetíti, s ez a csatorna adja a BL szerdai találkozóit, keddenként pedig a TV2-n látható BL-összecsapás.

Az Európa Liga-találkozóit - közte a Debrecen meccseit - a Story TV-n követhetik nyomon az érdeklődők.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Home ajánlati márka tulajdonosa is.