Vágólapra másolva!
Jean Fernandez, az Auxerre edzője szerint leggyőzhették volna a Real Madridot, ha a spanyolok védője, Pepe saját kapujára küldött fejese a lécről befelé pattan. A kedd esti BL-meccset Di María döntötte el, hét perccel becserélése után, José Mourinho szerint az Auxerre nagyon felszívta magát.

Megmenekült az égéstől a Bayern és a Real is

"Francia csapattal mindig nehéz idegenben játszani, az Auxerre ráadásul rég szerepelt nemzetközi meccsen otthon, ezért nagyon felszívta magát. Mi annak ellenére kockáztattunk, hogy idegenben játszottunk, és ez kifizetődött. Egy ilyen nehéz csoportot hat ponttal kezdeni jó teljesítmény" - mondta José Mourinho a meccs után.

"Az első félidőben csak üldöztük a labdát, de a másodikban már voltak lehetőségeink. A gólt akkor kaptuk, mikor elkényelmesedtünk. A meccs egészét nézve döntetlent érdemeltünk volna" - nyilatkozta Jean Fernandez, az Auxerre edzője. "A Milan ellen a nyitókörben és most is közel álltunk a pontszerzéshez, a legjobban Pepe kapufája fájt: ha abból a fejesből öngól lett volna, egész más meccs kerekedett volna."

Di María eldönti a meccset