Vágólapra másolva!
A pénteki edzésén megsérült Hajnal Tamás, a Dortmund magyar válogatott középpályása, aki így egy-kéthetes kihagyásra kényszerül.

Hajnal az [origo]-nak azt mondta, az edzés utolsó pillanataiban sérült meg egy rossz mozdulat következtében, ami miatt kisebb izomszakadást szenvedett, így egy-kéthetes kihagyásra kényszerül. Hajnal nem lépett pályára a Dortmund idei két bajnokiján, az is felmerült, hogy eligazol, de végül maradt a sárga-feketéknél, és elmondása alapján igyekszik ismét beverekedni magát a csapatba, úgyhogy a legrosszabbkor jött a sérülés.

"Beszéltem Jürgen Klopp edzővel, azt mondta, megkapom az esélyt, úgyhogy a felépülésem után mindent megteszek majd, hogy ismét bekerüljek a csapatba. Nagy a konkurencia Dortmundban, és a legtöbb profi játékossal előfordul, hogy egy időre a kispadon vagy a lelátón találja magát, úgyhogy nem estem kétségbe amiatt, hogy mostanában nem játszom" - mondta Hajnal. A Dortmund a két forduló után szerzett három pontjával a nyolcadik helyen áll a tabellán, szombaton pedig a Wolfsburgot fogadja.