Vágólapra másolva!
Kisebb meglepetésre egygólos győzelmet aratott hazai pályán a Vasas az Európa Ligában is érdekelt Győri ETO felett a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójának pénteki mérkőzésén.

Soproni Liga, 3. forduló
Vasas - Győri ETO 2-1 (1-0)
Illovszky-stadion, 1200 néző, v.: Solymosi
gól: Ferenczi (3., 11-esből), Benounes (62.), illetve Tokody (88.)
sárga lap: Lázok (12.), Bakos (47.), Hrepka (78.), illetve Djordjevic (2.), Tokody (19.), Szabó O. (37.), Stanisic (49.)
Vasas: Végh - Balog Zs., Arnaut, Gáspár, Katona - Benounes (Arsic, 79.), Bakos, Pavicevic, Kovács G., Lázok (Hrepka, 69.) - Ferenczi
Győr: Stevanovic - Babic, Stanisic, Djordjevic, Szabó O. - Tokody, Fehér Z., Dinjar (Copa, 54.), Koltai (Trajkovic, a szünetben) - Nicorec (Bougerra, a szünetben), Aleksidze

A korai hazai gól megadta a mérkőzés alaphangját, s a továbbiakban is a Vasas alakított ki több gólhelyzetet. Az ETO csak a félidő derekán tudott néhányszor veszélyeztetni, a vendéglátók azonban sokkal erőszakosabbak voltak, s akár két-három góllal is vezethettek volna a szünetben.

Pintér Attila vezetőedző kettős cserével igyekezett felfrissíteni a győri gárdát, de a támadójáték ezzel sem erősödött. A Vasas csatárai egyre többször kerültek ziccerbe, Benounes egyet értékesített is, s bár Tokody még szépített, összességében magabiztosan nyert a hazai együttes.