Vágólapra másolva!
Passzívan töltötte a nyári átigazolási időszakot az Internazionale, a hajrában viszont szerezne egy védekező középpályást. Az előző szezonban triplázó klub a Gazzetta dello Sport szerint a rivális Juventus játékosát, Claudio Marchisiót szemelte ki.

Az Intert sokáig a Liverpool argentin sztárjával, Javier Mascheranóval hozták kapcsolatba, mivel a milánói egyesület új edzője Rafa Benítez lett, aki a Mersey partján évekig együtt dolgozott a dél-amerikai játékossal. Az angol klub azonban olyan összeget kér érte (a pletykák 25 millió fontról szólnak), amit az Inter soknak tart, ezért a milánóiak máshol néztek szét. A tekintélyes olasz sportújság úgy tudja, hogy legszívesebben a Juventus válogatottját, Claudio Marchisiót vennék meg, akinek ügynöke hónapok óta tárgyal a szerződéshosszabbításról, de egyelőre nem tudott megegyezni a vezetőkkel.

Az Inter 15 millió eurót fizetne Marchisióért, de elképzelhető, hogy a transzferbe bevonnák Nicolás Burdisso játékjogát is. Az argentin hátvéd az előző idényben az AS Romában játszott kölcsönben, a fővárosiak szívesen megvennék, de nem tudtak megállapodni az Interrel a vételárról. A milánóiak nem tartanak igényt Burdissóra, így szívesen felajánlanák őt a Juventusnak, ha ezzel csökkenteni tudnák Marchisio árát. A középpályás menedzsere, Carlo Pallavicino szerint viszont a focista maradni szeretne, így kicsi a valószínűsége, hogy a Gazzetta által elképzelt átigazolás megvalósul.

További átigazolási hírek

A Manchester City kölcsönadta szlovák szélsőjét, Vladimír Weisst a skót Rangersnek.

Az Atlético Madrid argentin támadója, Eduardo Salvio kölcsönbe a Benficához került.

Az Anderlecht 17 éves csatárát, Romelu Lukakut a Chelsea és az Ajax Amsterdam is csábítja.

A Deportivo mexikói középpályását, Andrés Guardadót a Manchester Uniteddel hozták kapcsolatba.

A Tottenham Hotspur 15 millió fontot ajánlana a Sevillának Luís Fabianóért - de csak abban az esetben, ha a londoniak bejutnak a BL-be.

A Juventus bosnyák középpályása, Haszan Szalihamidzsics az Eintracht Frankfurtba tart.

A Brescia a Paris Saint-Germain szerb támadóját, Mateja Kezsmant szemelte ki.

www.global-soccer.eu