Vágólapra másolva!
Gera Zoltán két gólt lőtt és három gólpasszt adott a Fulham angol Ligakupa-meccsén szerda este. Az egyik gólnál azonban "nem voltam messze tőle, hogy otthagyjam pár fogamat", írta a játékos a Pepsifoci.hu oldalon vezetett blogjában.

Gera Zoltán remekelt a Fulham Port Vale elleni Ligakupa-meccsén, melyen csapata 6-0-ra győzött. A győzelemért azonban áldozatot kellett hoznia a magyar csatárnak: "Egy beadásnál megelőztem a védőt, kapura fejeltem, ő meg labda helyett a fejemet akarta elrúgni, és szájon, meg orrba rúgott. A gólöröm így el is maradt, helyette a földön fetrengtem. Szerencsére megúsztam azzal, hogy feldagadt a szám, és az orromnak nem lett baja, azaz törés nincs. Így utólag azt mondom, megérte a gólért kockáztatni, de nem voltam messze tőle, hogy otthagyjam pár fogamat."

"A találkozó előtt abban sem voltam biztos, hogy kezdeni fogok" - írta még a válogatottba nemrég visszatért játékos a blogjában. "Nem is az utóbbi időben megszokott posztomon játszottam, hiszen végül Davies sérülése miatt kerültem csak a csapatba, bal oldali középpályásnak. Nem ment rosszul a játék, eredményes is voltam. Igazából az ötödik gólt leszámítva mindegyik találathoz volt közöm, mert vagy én rúgtam, vagy előkészítettem."

"Nem tudom, hétvégén számít-e majd rám az edzőnk, de úgy érzem, hogy mostanában inkább a középpályán lesz nagyobb esélyem játszani, mintsem a csatársorban" - tette még hozzá Gera, kijelentve, hogy az esetleges klubváltását taglaló hírekkel nem foglalkozik.