Vágólapra másolva!
Katasztrofálisan kezdte a szezont az Olympique Marseille: címvédőként elveszítette első két bajnokiját. A francia klubnak égető szüksége lenne egy gólerős csatárra, miközben válogatott támadója, Hatem Ben Arfa távozni akar. A megoldás Milánóból érkezhet, Klaas-Jan Huntelaar személyében.

Az OM edzője, Didier Deschamps még a bajnoki rajt előtt kijelentette, hogy szeretne egy középcsatárt igazolni, ám ez eddig nem történt meg, sőt a csapat házi gólkirálya, Mamadou Niang a minap a Fenerbahcéhoz szerződött. A marseille-iek időközben lecsúsztak a Sevilla brazil játékosáról, Luís Fabianóról, és hogy a gondok tovább gyarapodjanak, Hatem Ben Arfa kijelentette: távozni akar. A problémásnak számító támadó középpályás többé nem is hajlandó edzeni társaival.

Ben Arfa legszívesebben a Newcastle Unitedben folytatná pályafutását, ám a francia egyesület jobban örülne neki, ha bele tudná vonni a játékost egy számára kedvező transzferbe. A Le Parisien értesülései szerint az OM szeretné megszerezni az AC Milan holland középcsatárát, Klaas-Jan Huntelaart, és cserébe felajánlotta Ben Arfát. A marseille-iek a saját focistájukat tízmillió euróra taksálják, így már nem kellene sokat hozzátenniük ahhoz, hogy megkapják Huntelaart.

További átigazolási hírek

A Fulham walesi középpályása, Simon Davies 2013-ig meghosszabbította szerződését.

Az Atlético Madrid ismét kölcsönvette a Juventus portugál középpályását, Tiagót.

Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur középpályása, Jermaine Jenas kölcsönbe a Juventushoz kerülhet.

A Liverpoolt a Dinamo Kijev csatárával, Artyom Milevszkijjel hozták kapcsolatba.

Az Arsenal érdeklődik a Hamburg holland középhátvédje, Joris Mathijsen iránt.

A West Ham United svájci középpályása, Valon Behrami az AS Romába tart.

A Stuttgart a Manchester City szlovák szélsőjével, Vladimír Weisszel erősítene.

www.global-soccer.eu