Vágólapra másolva!
Különös kalandokba keveredett Ryan Babel, a Liverpool holland játékosa, aki saját Twitter-oldalán számolt be arról, hogyan sikerült elkeverednie Miamiban egy feledékeny taxis miatt, illetve arról, hogyan tett szert egy testresimuló fürdőnadrágra egy jamaicai árustól.

A Miamiban nyaraló Babel elutazás előtt Amszterdamban szeretett volna fürdőnadrágot venni magának, amely szintén kalandosra sikerült. A támadó két üzletbe is pár perccel a záróra előtt esett be, de egyik helyen nem volt megfelelő méretű fürdőnadrág, a másikban pedig csak futócipőket árultak, így végül egy utcai árusnál kötött ki.

A jamaicai árus előbb kiröhögte Babelt, hogy fürdőnadrágot akar venni tőle, majd egy testrefeszülő fürdőgatyát villantott fel a vevőjelöltnek, aki bár hüledezett egy sort a forrónadrágot idéző stílus miatt, végül 40 euróért megvette.

"Nem fogom felvenni ezt a szart, de ha valaki mégis meglát benne, az csináljon egy képet és küldje el" - írta Babel, aki állítása szerint azért vette meg a fürdőgatyát, mert jófejnek és udvariasnak találta az árust. A sztori nem aratott osztatlan sikert, mivel Babel 98 követőt elvesztett a fürdőgatya vásárlás felidézése után.

Babel kalandjai a nyaraláson folytatódtak, amikor egy tízpercesnek tervezett taxizásból hétórás történet kerekedett. Babel ugyanis elszunyókált egy nyolcszemélyes taxi hátsó ülésén, és arra riadt fel, hogy a sofőr az autópályán száguld útban a reptér felé, és a taxiban rajta kívül két felettébb csinos hölgy csücsül. A két nő észre sem vette, hogy Babel békésen szundikál hátul, a közös egymásra csodálkozás után a csatár kiverte a balhét, amikor ráébredt, hogy a sofőr elfeledkezett róla, és a megbeszélt cím helyett éppen a reptér felé tart.

A taxis végül leszállította a lányokat, majd Babelt is elvitte a célállomásra, a taxióra ekkor 68,50 dolláron állt, a sofőr pedig húsz dollárt kért Babeltől a fuvarért, aki ezen kiakadt, mivel a tízperces útért nem volt hajlandó ennyit fizetni. Végül a focista öt perc perlekedés után ott hagyott nyolc dollárt a hátsó ülésen, ami a taxisnak nem tetszett, a vita így egy rendőrörsön zárult, ahol az üggyel foglalkozó rendőrről kiderült, hogy Liverpool-drukker, és végül elengedte Babelt, aki délután fél kettő helyett este fél nyolcra jutott el az eredetileg tervezett helyszínre.