Vágólapra másolva!
Miközben az edzőkérdés megoldódott a Fulham labdarúgócsapatánál, kapusproblémák merültek fel. Mark Hughes ugyanis nem számíthat a minden bizonnyal az Arsenalhoz távozó Mark Schwarzerre, helyette a világbajnokságon nagy potyagólt kapó Robert Greent szeretné szerződtetni.

Kétéves szerződést kötött a Fulham labdarúgócsapata a walesi válogatott, a Blackburn és a Manchester City egykori edzőjével, Mark Hughes-zal, akinek munkáját Mark Bowen, Eddie Niedzwiecki és Kevin Hitchcock segíti majd a londoni klubnál.

Az edzőkérdés megoldása mellett azonban maradtak problémák, egyelőre például nincsen kapusa a Gera Zoltánt is foglalkoztató klubnak.

Az Arsenal ugyanis bejelentkezett Mark Schwarzerért, az ausztrál kapus pedig már jelezte a vezetőségnek, távozna. Igaz, a felek álláspontja egyelőre eltér az átigazolás összegét illetően (a Fulham 4 millió fontot kér, az Arsenal 2 milliót ígér), de Hughes már a pótláson töri a fejét.

A kiszemelt nem más, mint a West Ham United hatmillió fontra taksált válogatott kapusa, Robert Green, akinek a hírnevet a focivébén bekapott óriási potyája hozta meg.


Hughes döntéshelyzetbe kerül az Aston Villa középpályása, Steve Sidwell ügyében is, a Fulham ugyanis megállapodott már a kétmillió fontos átigazolásban, kérdés, a walesi szakember igényt tart-e egyáltalán a játékosra. Főleg azért, mert Hughes saját elképzeléseit is szeretné megvalósítani, Craig Bellamy, Stephen Ireland és Roque Santa Cruz is érkezhet az edző hívószavára.