Vágólapra másolva!
A brazil védő a Real Madridban, az olasz csatár pedig várhatóan a Manchester Citynél kezdi meg a következő szezont, írják a keddi olasz lapok.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Internazionale elfogadta a Real Madrid ajánlatát Maiconért, így a brazil védő augusztustól újra együtt dolgozhat José Mourinhóval, aki két évig edzője volt Milánóban. A Corriere della Sera azt is tudni véli, hogy a spanyol csapat 28 millió eurót fizet a játékosért, ami fölött még konkrétan meg nem nevezett jutalékokra is számíthat az olasz klub.

Mos már csak a játékosnak kell megegyeznie a madridi klub vezetőségével a saját juttatásairól. A Corriere szerint Maicon négyéves szerződést írna alá, évi 7 millió eurós keresettel, míg Florentino Perez, a Real elnöke 5,5 milliót ajánlott neki. Mivel az álláspontok viszonylag közel esnek egymáshoz, várhatóan a következő 48 órában pont kerül az ügy végére.

Hasonló stádiumban van Mario Balotelli szerződése is. Az olasz válogatott csatárt szintén egykori edzője, a Mourinho előtt az Intert irányító Robert Mancini vinné a Manchester Cityhez. A 19 éves csatár 28,5 millió euróért cserébe költözik Angliába, de, ha jól teljesít, akkor további hat millió euró ütheti az Inter markát. Az olasz sportsajtó információi szerint Balotelli 65 ezer fontot fog keresni hetente.