Vágólapra másolva!
Ha sikerül eladni a Flamengónak Ronaldinhót, akkor az AC Milan tárgyalásokat kezdhet a Barcelonával Zlatan Ibrahimovic átigazolásáról - írja a Corriere dello Sport.

A nyári átigazolási szezonban jelentősen átalakulhat az AC Milan kerete. Adriano Galliani alelnök és Massimo Allegri vezetőedző is kész megválni korábban nélkülözhetetlennek tartott játékosoktól. Ezek egyike lehet a brazil Ronaldinho, aki iránt élénken érdeklődik a Flamengo, és az olasz lap információi szerint hajlandóak is lennének érte kifizetni a Milan által kért 20 millió eurót.

Bár az olasz csapatnál egyelőre cáfolják a világbajnok középpályás távozását, a brazil Globoesporte című lap szerint Ronaldinho szóban már meg is egyezett a Flamengóval.

Ha az átigazolás véglegessé válik, akkor az olaszok megkezdhetnék a tárgyalásokat Zlatan Ibrahimovic szerződtetéséről, akire már nem tart igényt a Barcelona edzője, Josep Guardiola.

A svéd támadó már meg is bízta menedzserét, Mino Raiolát, hogy keressen neki klubot, ő pedig máris felvette a kapcsolatot a Milannal.

Ibrahimovic 2009 nyarán a másik milánói klubtól, az Internazionalétól került a Barcelonához, a helyére pedig a kameruni Samuel Eto'o érkezett a kék-feketékhez. A svéd támadó azonban nem tudott stabil kezdő lenni, annak ellenére sem, hogy 29 bajnokin 16 gólt rúgott.