Vágólapra másolva!
A Fulham a hét elején megtalálta Roy Hodgson utódját, Gera Zoltánék új edzője Mark Hughes lett. A walesi szakember a hírek szerint szeretné a klubhoz csábítani egyik nagy kedvencét, Craig Bellamyt.

Bellamy jelenleg a Manchester City játékosa, ahol azonban a pletykák szerint nem a legjobb a viszonya edzőjével, Roberto Mancinival. Az olasz mester többször is a kispadra ültette a balhés csatárt, aki azonban tavasszal meglepően éretten viselkedett, és amikor játéklehetőséget kapott, jó teljesítményt nyújtott. A City újabb erősítései miatt azonban várhatóan megint csak kispados lesz, és elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén hajlandóak lennének megválni tőle.

A walesi támadót a Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp is kinézte magának, ám a Fulhamnél Hughes azt mondta a vezetőknek, hogy honfitársa leigazolása a legfontosabb kérése. Az edző és a játékos jól ismeri egymást, hiszen dolgoztak együtt a válogatottnál (Hughes 1999 és 2004 között szövetségi kapitány volt), és a szakember két klubjához is leigazolta Bellamyt: ő vitte a Blackburn Rovershez és a Manchester Cityhez is. Kérdés, a Fulham mennyit tud fizetni a csatárért, hiszen a manchesteriek 2009 januárjában 15,5 millió euróért vették. Bellamynek valószínűleg a fizetési igényeiből is engednie kell, hogy Geráékhoz igazolhasson.

További átigazolási hírek

A Wigan Athletic megszerezte a holland bajnok Twente védőjét, Ronnie Stamot.

A Standard Liege csatára, Dieumerci Mbokani hatmillió euróért az AS Monacóba igazolt.

Az Olympique Lyon középhátvédje, Jean-Alain Boumsong a Panathinaikoszba igazolt.

A Werder Bremen horvát középpályása, Jurica Vranjes valószínűleg hazatér a Hajduk Splitbe.

Az Espanyol argentin védője, Nicolás Pareja a Szpartak Moszkvába tart.

Az AC Milant a Sampdoria középpályásával, Angelo Palombóval hozták kapcsolatba.

Az Atlético Madrid a Villarreal uruguayi középhátvédjével, Diego Godínnal erősítene.

A Sevilla a Real Madrid középpályását, Estebán Granerót szemelte ki.

www.global-soccer.eu