Vágólapra másolva!
Gera Zoltánt - aki tavaly októberben összeveszett Erwin Koeman akkor kapitánnyal, és lemondta a válogatottságot - a Magyar Labdarúgó Szövetségi új elnöke, Csányi Sándor, illetve az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor is felhívta már, hogy térjen vissza a nemzeti csapatba. A játékos a saját blogjában azt írja, hogy a válogatottság nem telefontéma, de akár már csütörtökön találkozhat Egervárival, hogy a visszatéréséről beszéljenek.

"Az elmúlt napokban alaposan felpezsdült körülöttem a levegő, hiszen az MLSZ pénteki sajtótájékoztatója óta rengetegen keresnek, mindenki a válogatottal kapcsolatos döntésemre kíváncsi" - írta a Pepsifoci.hu oldalon található blogján Gera Zoltán.

"Egervári Sándor egyértelműen fogalmazott, amikor azt mondta, hogy szeretné, ha visszatérnék. Nem sokkal később felhívott Csányi Sándor, aki szintén jelezte, hogy a szövetség új vezetése szeretné, ha ott lennék a nemzeti csapatban, amelynek környékén jelentős változtatásokat terveznek. Ezt megerősítette Egervári Sándor is, akivel hétvégén telefonon beszéltünk" - folytatta a Fulham Malmőbe tartó csapatbuszán zötykölődő játékos.

"Rövid beszélgetés volt, mert mindketten azon a véleményen voltunk, hogy ez nem telefontéma, inkább folytassuk személyesen. Azt hiszem, talán már a héten sor kerülhet majd erre a beszélgetésre, de biztosan csak szerdát követően, ugyanis addig Svédországban edzőtáborozok. Utána visszatérünk Londonba, és csütörtökön szabadnapot kapunk, így abban maradtunk Egervári Sándorral, hogy az lehet talán az első olyan nap, amikor találkozhatnánk."

"Kíváncsi vagyok az elképzeléseire, kíváncsi vagyok, hogy milyen változásokat tervez a válogatott körül, és azt mondta ő is szeretné tudni, hogy miként láttam az elmúlt időszakot, hogyan gondolkozom a jövőről. Biztosan lesz haszna mindkettőnk számára a beszélgetésnek, de nem szeretnék elé menni a dolgoknak" - tette hozzá Gera.