Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Élő:
Vágólapra másolva!
A magyar támadó két góljának köszönhetően a Fulham 2-2-es döntetlen játszott felkészülési meccsen a svéd Halmstad ellen, írja hivatalos honlapján a Fulham.

A svédországi edzőtáborban készülő londoni csapat csütörtök este találkozott a Halmastaddal. Ray Lewington megbízott vezetőedző biztosra ment, és szinte az előző szezonban megszokott alapcsapatot küldte pályára: a kezdők között Gerán kívül ott volt Zamora, Duff, Murphy, Baird, Hughes és Konchesky is.

Az Európa Liga döntőse már a nyolcadik percben vezetést szerzett: Simon Davies megpattanó lövését Zamora szelidítette meg, Gerához játszott, a magyar támadó pedig a kapuba fejelt.

A bajnokság felénél a tizenegyedik helyén álló svéd csapat a Fulham kezdeti fölénye ellenére nem tört meg, sőt a félidő közepén John Sise két góljával (a 24. és a 26. percben) átvette a vezetést.

A második félidő egy keresztlécen csattanó svéd lövéssel indult, aztán az angolok visszavették a kezdeményezést. Ennek lett az eredménye, hogy az 58. percben Duff elviharzott a szélen, passzából pedig Gera lőtt 20 méterről a svéd kapuba. A londoniaknak még mérkőzés vége felé is voltak helyzeteik, de az eredmény már nem változott.

A Fulham így állt fel a mérkőzésen:
Stockdale; Kelly, Baird, Hughes, Konchesky (Smith 62); Duff (Riise 70), Murphy (Dikgacoi 70), Greening, Davies (Elm 78); Gera, Zamora (E.Johnson 70)

Mindent egy helyen az Eb-ről