Vágólapra másolva!
A Győri ETO FC labdarúgócsapata hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a kazah Atirau felett az Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki visszavágóján, így 5-0-s összesítéssel továbbjutott a következő körbe.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
Győri ETO FC - Atirau (kazah) 2-0 (0-0)
Győr, 3300 néző
v: Jareci (albán)
Győr: Stevanovic - Babic, Djordjevic, Stanisic, Szabó O. - Koltai (Sharashenidze, 67.), Pilibaitis, Dinjar (Copa, 59.), Kink - Nicorec, Alekszidze (Bugerra, 77.).
Atirau: Sabanov - Csurejev, Zsumabajev, Vorotnyikov, Alijev - Pejkrisvili (Larin, 70.), Kosztrub, Croitoru, Szahalbajev (Mamonov, 75.) - Sakin (Hizsnyicsenko, 62.), Frunza.
gól: Alekszidze (47.), Nicorec (52.)
sárga lap: Szahalbajev (44.)
továbbjutott: a Győri ETO kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel.

A magyar együttes háromgólos előnyről vágott neki a visszavágónak, mert bár egy héttel korábban 2-0-ra nyert Kazahsztánban, az európai szövetség (UEFA) csütörtöki döntésének értelmében azt a találkozót megállapított eredménnyel írták jóvá a Győr javára, mivel az ellenfélnél azon az összecsapáson jogosulatlanul szerepelt egy játékos.

A biztos győri továbbjutás birtokában langyos első félidőt láthatott a közönség az ETO 50. európai kupamérkőzésén, a szünet után pedig két gyors góllal öt perc alatt eldöntötte a mérkőzés és a továbbjutás sorsát a hazai csapat. A Rába-parti együttes a következő körben a francia Montpellier gárdájával találkozik, s az első találkozót jövő csütörtökön Győrben rendezik.