Vágólapra másolva!
A belga Het Laatste Nieuws című napilap Juhász Rolandot is beválasztotta az év csapatába. Az Anderlecht magyar hátvédjét nem csak védőmunkájáért, hanem gólerősségéért is dicsérik.

Juhász Roland az idei szezonban az Anderlecht legbiztosabb pontja volt, a bajnoki címet visszaszerző brüsszeli klub szinte valamennyi mérkőzésén pályára lépett. A belga lap összeállításában is helyet kapott a védelem közepén, ahol azt írják, hogy a cseh Ondrej Mazuch-hal szinte áthatolhatatlan falat alkottak, ennek köszönhető, hogy az Anderlecht 38 bajnoki mérkőzésen csupán 29 gólt kapott. A lap azt is kiemeli, hogy Juhásznak nem csak a védőmunkája volt hibátlan, de nagyon fontos gólokat is szerzett, összesen hatot a bajnokságban.

A szezon legjobbjai közé a bajnokcsapat négy, míg a Gent, a Club Brugge és a St. Truiden két-két játékost adott, a kontingenst pedig a Zulte Waregem középpályása, Franck Berrier teszi teljessé.

A listának Juhászon kívül van még egy magyar vonatkozása. A csatársorban a szezon 17 éves felfedezettje, Romelu Lukaku mellett a Debrecenből két éve Duisburga távozó, most pedig a Club Brugge-ben futballozó Dorge Rostand Kouemaha szerepel a csapatban.