Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája szombati döntőjére készülő Internazionale trénere, José Mourinho világosan kinyilvánította azon szándékát, hogy előbb-utóbb el akarja foglalni a Real Madrid kispadját.

"Azok a nagy edzők és futballisták, akik nem dolgoznak vagy nem játszanak olyan klubban, mint a Real Madrid, hiányérzettel fejezik be karrierjüket" - mondta a 47 esztendős portugál szakember a Marca című spanyol lapnak. Hozzátette: a következő szezon illetően számára csak az Inter vagy a Real létezik.

"A Real Madrid edzője akarok lenni, ez száz százalék. Hogy jövőre vagy később, nem tudom megmondani" - jegyezte meg Mourinho, aki korábban cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatna a spanyol klubbal, ugyanakkor később elismerte: nem érzi jól magát Olaszországban.

A Real jelenlegi edzőjének, a chilei Manuel Pellegrininek bizonytalan a jövője, a Marca szerint már szerdán felbonthatják a szerződését.

A Real ebben a szezonban nem nyert semmit, a bajnokságban csak második lett a Barcelona mögött, a Király-kupában egy harmadosztályú csapat búcsúztatta, míg a BL-ben a kiesési szakasz első körében elvérzett, pedig Florentino Pérez klubelnök 250 millió dollárt költött játékosvásárlásra.