Vágólapra másolva!
A hétvégén még csak a Milan legyőzésével segíthet egykori csapatán Sinisa Mihajlovic, a Catania edzője azonban arról álmodik, egy napon egykori klubját, az Intert vezeti majd bajnoki címig.

Sinisa Mihajlovic 2004 és 2006 között két szezont töltött a milánói kék-feketéknél, miután megjárta a Vojvodina, a Crvena zvezda, az AS Roma, a Sampdoria és a Lazio csapatát is. Miután visszavonult az aktív játéktól, Roberto Mancini mellett újabb két évig pályaedzőként szolgálta az Intert.

"Az Inter kispadja a nagy álmom, kétség kívül az lenne edzői pályám csúcsa. Nem tudom, mikor kerülhet erre sor, de remélem, hogy egyszer eljön az ideje" - nyilatkozta a szerb szakember a Goal.com portálnak.

Egyelőre azonban a bajnokságban 13. helyen álló Catania csapatánál várnak rá nagy feladatok. A szicíliai csapatot szezon közben vette át Gianluca Atzoritól, és sikerült elmozdítania a kieső helyről, olyannyira, hogy már hét pont az előnye a 18., legjobb kieső helyen álló Atalantával szemben. Mihajlovic szerződése 2011 júniusában jár le.

"Nem tudom, mi lenne, ha megkeresne egy nagy csapat. Nem is szoktam ezen gondolkozni, mert egy évig még szerződés köt a Cataniához. Most úgy tűnik, sikerül bent maradnunk a Serie A-ban, jövőre pedig akár az Európa Ligát is megcélozhatjuk."

Mihajlovic hétvégén máris besegíthet szeretett klubjának, ugyanis a Catania a városi rivális, az Intertől mindössze három pontra lévő Milan vendége lesz.