Vágólapra másolva!
Wayne Rooney térdsérülése miatt várhatóan kihagyja csapata, a Manchester United szombati, Bolton elleni bajnoki mérkőzését. A csatárnak a térdszalagjaival vannak gondjai, és Alex Ferguson inkább a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre pihenteti.

A Liverpool elleni hétvégi bajnoki mérkőzés után a MU első gólját szerző Rooney sántikálva hagyta el az Old Traffordot, aminek az az oka, hogy a csatár hónapok óta küzd fájós térdével, mégis szinte minden mérkőzést végigjátszik.

Pedig az erős terhelés miatt a térdszalagjai rendszeresen begyulladnak, a meccsek után pedig bedagad a lába. Az orvosok szerint pihenésre lenne szüksége, ezért Alex Ferguson, a Manchester United edzője szinte biztosan nem viszi el a szombati, Bolton elleni bajnoki mérkőzésre.

Nem lesz könnyű pótolni a bombaformában játszó csatárt, aki idén eddig összesen 33 gólt szerzett, és nem csak klubjában, hanem a világbajnokságra készülő angol válogatottban is elsőszámú csatárként számítanak rá.

Rooney hiányában várhatóan Dimitar Berbatov jut szóhoz a kezdőcsapatban, a kispadra pedig a tavaly már gólokkal bemutatkozó Federicho Macheda, és a szenegáli Mame Biram Diouf ülhet le.