Vágólapra másolva!
Csapattársa, Kolo Touré szerint Wayne Bridge-nek helye van az angol labdarúgó-válogatottban és biztos benne, amint elcsendesedik a mostani botrány, átgondolja döntését, és talán már a világbajnokságon is ott lehet. Bridge azt követően mondta le a válogatottságot, hogy kiderült, korábbi csapattársa és barátja, John Terry viszonyt folytatott volt barátnőjével.

"Néhány hónap, és visszatér, ebben egészen biztos vagyok" - mondta Kolo Touré, utalva Bridge válogatottbeli szerepvállalására. "Mindenki büszke, ha a hazájáért játszhat, de ő most nagyon nehéz helyzetbe került."

A világbajnokságon Elefántcsontpartot képviselő Touré szerint minden játékosnak fontos a boldog, kiegyensúlyozott családi háttér, mert ha ez meg van, akkor jobban tud teljesíteni a pályán. "Wayne nagyon tisztességes volt. Ha az ember nem tud valamit tiszta szívvel csinálni, akkor inkább ne is csinálja. Most kell neki egy kis idő, hogy ezt a nehéz periódust maga mögött hagyhassa. Kiváló védő, aki bizonyította ezt a Manchester Cityben, és bizonyítani fogja újra a válogatottban is."

Bridge azt követően mondta le a válogatottságot, hogy kiderült, korábbi csapattársa és barátja, John Terry viszonyt folytatott volt barátnőjével.