Vágólapra másolva!
Steve Bruce, a Sunderland vezetőedzője nyáron eladná Fülöp Mártont, mivel a magyar kapusnak nem sikerült a kezdőcsapatba verekednie magát - írja az angol Northern Echo című lap.

Az elmúlt hónapokban rendre Craig Gordonnal kezdődött a Sunderland összeállítása, Steve Bruce pedig kijelentette: már csak formalitás, hogy a magyar kapus - megfelelő ajánlat esetén - nyáron távozik a klubtól.

A lap szerint Alex Smithies a Huddersfieldből vagy a Coventry kapusa, Kieran Westwood érkezhet Fülöp helyére, de Bruce elégedett a mostanában második számú Trevor Carsonnal is.

Ugyanakkor a legfontosabb Gordon jó formája. A skót válogatott kapus nagyon meggyőző teljesítményt nyújt, mióta visszatért kéztörése után, az elmúlt öt találkozója közül négyet kapott gól nélkül fejezett be.

"Craig visszatért és mostanában rendkívül jól véd. Megnyugtatja a védelmet, nem lármázik, nem igazán lehet kihozni a sodrából" - dicsérte az edző a legutóbbi bajnoki fordulóban a Manchester City elleni pontmentésben főszerepet játszó kapust.

Fülöpről viszont a lap szerint azt mondta a tréner: "több mint boldog lennék", ha nyáron elhagyná a Sunderlandet.