Vágólapra másolva!
A CSZKA Moszkva szerb szélsőjére, Milos Krasicra figyelnek a Seria A élcsapatai. A 25 éves játékost hírbe hozták a Milannal, az Interrel és a Juventusszal is.

Milos Krasic lehet a nyári átigazolási szezon legkeresettebb játékosa Olaszországban. A Serie A legnagyobb klubjai közül az AC Milan, az Internazionale és a Juventus is érdeklődik iránta, de Vlado Borozan, Krasic egyik ügynöke a Soccernet.com internetes oldalnak elmondta: a Bayern München, valamint angol és spanyol klubok is érdeklődtek a játékos iránt.

Az átigazolásokkal foglalkozó német Transfermarkt.de 18 millió euróra becsüli Krasic kivásárlási árát. A futballistát 2011. december 31-ig köti szerződés az orosz csapathoz.

Krasic 2004-ben a szerb Vojvodinától került a CSZKA Moszkvához, és még abban a szezonban háromszor pályára léphetett az orosz csapat végső sikerét hozó UEFA-kupa-sorozatban. Két bajnoki cím és három orosz kupa-győzelem mellett kétszer a Szuperkupát is megnyerte a fővárosi klubbal, amelynek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében éppen a játékos egyik lehetséges kérője, az Inter lesz az ellenfele.

Krasic kétszer szerepelt az U21-es Európa-bajnokságon Szerbia és Montenegró színeiben, valamint pályára lépett a 2004-es athéni olimpián is, a jelenlegi szezonban pedig már alapember a világbajnokságra készülő szerb válogatottban.