Vágólapra másolva!
Több nagy klub ajánlata közül végül a Liverpoolét fogadta el a szerb Milan Jovanovic. A belga Standard Liege 28 éves csatára nyáron ingyen érkezik az Anfield Roadra.

Jovanovic a belga Sporza című lapnak nyilatkozva árulta el, hogy elfogadta a Liverpool három évre szóló ajánlatát. A szerződés lejárta után a Liverpoolnak plusz egy évre opciós joga van a játékosra. Az angol csapat menedzsere, Rafa Benítez azt követően vette célba Jovanovicot, hogy meghiúsult a Girondens Bordeaux-ban játszó Marouane Samah szerződtetése.

A 28 éves szerb csatár az utóbbi időben állandósította jó formáját: a világbajnoki selejtezőkön öt góljával ő volt a legeredményesebb szerb játékos. A bajnokságban húsz mérkőzésen tíz gólt szerzett, és kétszer a Bajnokok Ligájában is betalált a kapuba. Amennyiben a kötelező orvosi vizsgálaton is átesik, minden akadály elhárul a nyári költözés előtt.

"Teljesen egészséges vagyok" - nyugtatott meg mindenkit a csatár. "Azért választottam a Liverpoolt, mert ez Európa egyik legnagyobb klubja. Sőt, a világon is az első tíz között van a helye. Végtelenül boldog vagyok, hogy ott folytathatom a pályafutásomat, de mostantól, hogy vége ennek az ügynek, ismét csak a Standard Liege-re koncentrálok. Szeretnék szép emlékekkel búcsúzni innen."