Vágólapra másolva!
Nyártól az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását a Real Madrid ikonja, Raúl González. A spanyol klub történetének legeredményesebb csatárát a New York Red Bulls csábítja.

A Marca című spanyol lap szerint közel áll a megegyezéshez Raúl és a New York Red Bulls együttese. Az egyetlen akadályt az jelentheti, hogy a csatárt 2011 nyaráig köti szerződés a Realhoz, de vélhetően a klub - 15 éves szolgálataira való tekintettel - nem gördítene akadályt távozása elé.

Az egyesült államokbeli klub állítólag már több jónevű európai játékosnak ajánlatott tett, például a Barcelonában játszó Thierry Henrynak, vagy a tavaly visszavonult Paolo Maldininek.

Raúl menedzsere elárulta, hogy az Egyesült Államok mellett Katarból is van ajánlata a Real csapatkapitányának, de hozzátette, nem feltétlenül a pénz játssza majd a legfontosabb szerepet védence döntésében.

A BL-győztes támadó korábban többször kijelentette, hogy szívesen fejezné be a pályafutását Észak-Amerikában, s miután a jelenlegi szezon eddigi 21 bajnokijából csak hármat játszott végig, úgy tűnik, eljött a váltás ideje.