Vágólapra másolva!
Noha eddig főleg angol klubok érdeklődtek Ruud van Nistelrooy iránt, német és spanyol források szerint azonban a Real Madrid holland csatára napokon belül a Bundesliga élcsoportjába tartozó Hamburghoz igazol.

A Marca című madridi sportnapilap csütörtöki híre még arról szólt, hogy Van Nistelrooyért elsőként a Tottenham Hotspur jelentkezett be, de a Stoke Cityben és a Liverpoolban is szívesen látnák. Az újság szerint a Real Madrid részéről nincs akadály, a klub kész elengedni 33 éves játékosát az angol élvonalba.

Pénteken angol források arról számoltak be, hogy a West Ham United ráígért az Tottenham ajánlatára, a klub tulajdonosa, David Sullivan azonban elismerte, hogy egy másik, külföldi csapat még jobb kondíciókkal csábítja a játékost.

Az As, a Marca és a német Bild szerint ez a klub a Bundesligában jelenleg negyedik helyen álló Hamburg, amely állítólag már meg is állapodott Van Nistelrooyjal. Az újságok úgy tudják, a játékos hétfőn Hamburga utazik, hogy átessen az ilyenkor szükésges egészségügyi vizsgálatotokon.

Van Nistelrooynak június 20-án jár le a szerződése a Real Madridnál, a klub vezetői azonban korábban megígérték neki, hogy ingyen elengedik, mivel Higuaín, Benzema és Raúl mögött nincs esélye rá, hogy bekerüljön a csapatba.