Vágólapra másolva!
Az angol sajtó keddi hírei szerint a Real Madrid labdarúgócsapatába készül Steven Gerrard, a válogatott és a Liverpool irányító középpályása.

Gerrard azért szánná rá magát a lépésre, mert klubcsapata válságban van, miután mind a nemzetközi, mind a hazai színtéren kudarcok sora érte - írta több lap is, tudni vélvén, hogy a Liverpoolban eltöltött kilenc szezon után Gerrard a spanyol fővárosban folytathatja az új idénytől pályafutását.

A szigetországi sportsajtóra hivatkozó cikkében a madridi Marca internetes oldalán úgy fogalmazott, hogy a jelek szerint elérkezett a váltás ideje, a kiváló játékos sikerekre vágyik, s ehhez a Real kínálhatja neki a legjobb lehetőséget.

Gerrard jelenleg sérült, de gyógyulóban van, bár vele együtt sem tudott túl sok sikert felmutatni ebben a szezonban a Liverpool, amely búcsúzott a Bajnokok Ligájától, az FA-kupától, a Premier League-ben pedig csak a hetedik jelenleg.

A médiajelentések szerint a futballista iránt erőteljes érdeklődést mutat több európai élklub is, így az olasz bajnok Internazionale, illetve Anglián belül az egyik legfőbb kérője a Manchester City.