Vágólapra másolva!
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Burnley vezetőedzője távozott posztjáról, és a Bolton Wanderers szakmai irányítását veszi át.

A Premier League-ben a 18., azaz kieső helyen álló Boltonnál múlt héten menesztették Gary Megsont, s a vezetők a klub korábbi játékosában, Coyle-ban látják a megoldást, aki várhatóan csütörtökön írja alá szerződését.

Mindeközben a 14. pozíciót elfoglaló Burnleynél az eddigi másodedző, Steve Davis irányítja majd a csapatot.

Szintén a Boltonhoz kapcsolódó hír, hogy a csapat Arsenal elleni bajnoki meccsét a rossz idő miatt elhalasztották. A mérkőzést eredetileg egy korábbi fordulóban kellett volna lejátszani, így most a pótlás csúszik még későbbi időpontra.

A londoni klub pályája alkalmas lenne a találkozó lebonyolítására, az intenzív havazás miatt azonban a fővárosban - csakúgy, mint az ország jelentős területén - fennakadások vannak a közlekedésben.

Az utóbbi napok eseményeit figyelembe véve nem meglepő a döntés, hiszen a Ligakupa elődöntőjében a keddre kiírt Blackburn Rovers-Aston Villa meccset, illetve a szerdai Manchester City-Manchester United összecsapást is hasonló ok miatt halasztották el.