Vágólapra másolva!
Anthony Elding, Sam Stockley, Csizmadia Csaba és Justin Haber után újabb játékost szerződtetett a Ferencváros labdarúgócsapata: Bori Gábor fél évre kölcsönbe érkezett az MTK-tól.

Félévre kölcsönbe került a Ferencváros labdarúgócsapatához Bori Gábor, az MTK 26 éves középpályása. A 26 éves játékos csütörtökön orvosi vizsgálaton vesz részt, pénteken pedig csapata után repülhet a máltai edzőtáborba.

A klub korábban szerződtette Anthony Eldinget, Sam Stockley-t és Csizmadia Csabát is, míg Máltán másféléves szerződést kötött Justin Haberrel.

"Életem egyik legboldogabb napja ez, mindig az volt az álmom, hogy egy külföldi csapatban bajnokságot vagy kupát nyerhessek. Szerintem ehhez most minden adott a Ferencvárosnál" - nyilatkozta a kapus.

A csapattal edz jelenleg is az északír válogatott Tommy Doherty, aki próbajátékra érkezett a zöld-fehér együtteshez. A középpályás kilencszer játszott hazája válogatottjában, 1996 és 2005 között közel kétszáz meccset játszott a Bristol City-ben, ezt követően három évig a Queen's Park Rangersben futballozott, majd kölcsönben megfordult a Yeovilban és a Wycombe Wanderersben.

Forrás: FTC Press/Ferencz Róbert

Csapatépítő programként a Ferencváros labdarúgói gokartversenyen vettek részt. Négyfős egységek versenyeztek a máltai kupáért, végül a Balogh Zoltán vezette csapat diadalmaskodott.