Vágólapra másolva!
A bolgár Levszki nem erőlteti majd az azonnali gólszerzést a Debrecen ellen, egyszerre lesz agresszív és intelligens a csapat játéka a szerdai Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen, a szófiaiak edzőjének szándéka szerint.

A bolgár Dnevnik című lap internetes honlapján közöltek szerint Ratko Dosztanics kijelentette: "Ez a párharc nem Szófiában dől majd el. A győzelem megszerzésére 180 perc, vagy még több is a rendelkezésünkre áll. Nem kezdünk támadni az első percekben, hogy gólt érjünk el. Agresszíven fogunk játszani, mert mi vagyunk a Levszki, de intelligenseknek is kell lennünk, hogy elkapjuk a pillanatot, amikor a Debrecen hálójába találhatunk."

A bolgár csapat legjobbjai közül már biztosan nem szerepel a BL-főtábláért zajló 4. selejtezőkör első meccsén a jobboldali védő Zsivko Milanov, de a korábbi hírekkel ellentétben játszhat majd a brazil Joazinho, továbbá az új szerzemény, a szerb Szasa Szimonovics is.

A hírek szerint a szófiai meccsre már szinte minden jegy elkelt, vagyis várhatóan telt ház várja majd a Debrecen játékosait az egyik legnagyobb bolgár focista nevét viselő létesítményben, a Georgi Aszparuhov-stadionban.