Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg egy góllal nyert a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójának szombati mérkőzésén.

Soproni Liga, 1. forduló:
ZTE FC - Paksi FC 2-1 (2-0)
Zalaegerszeg, 4500 néző
v.,: Kassai
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Kovács G., Todorovic, Panikvar - Sluka (Horváth A., I 60.), Máté, Kamber, Illés (Magasföldi, 58.) - Rudnevs, Balázs (Szalai, 83.)
Paks: Csernyánszki - Nikolov, Éger, Szabó, Pintér (Heffler, 78.) - Lisztes, Zováth, Horváth L. (Böde, a szünetben), Báló (Sipeki, 50.) - Kiss, Tököli
gól: Rudnevs (15.), Balázs (42.), illetve Böde (79.)
sárga lap: Todorovic (20.), Panikvar (34.), Rudnevs (84.), Kamber (92.), illetve Éger (19.), Szabó (30.), Pintér (55.), Nikolov (61.)

Az első negyedórában négy ZTE-helyzet után megérdemelten szerzett vezetést a hazai csapat. A folytatásban többet birtokolták a labdát a vendégek, de a ZTE kontrái veszélyesek voltak. Egy támadás végén Rudnevset vágták fel a 16-oson belül, de Balázs csúnyán fölé lőtte a büntetőt. Ezután a hazai B-közép percei következtek, Romániát szidták a hazai ultrák, ezért Kassai játékvezető megállította a játékot. A félidő hajrájában a ZTE tovább növelte előnyét.

A szünet után egy ideig a hazaiak játszottak fölényben, majd a vendégek mezőnyfölényt harcoltak ki, miközben a másik oldalon számos helyzet maradt kihasználatlanul.

A Paks a hajrában szépített, de a döntetlent már nem tudta kiharcolni.