Vágólapra másolva!
Németh Krisztián és Gulácsi Péter is pályára lépett a Liverpool thaiföldi felkészülési mérkőzésén. A Vörösök ezúttal sem nyertek, de legalább már lőttek egy gólt.

Egy-egyes döntetlent játszott a Liverpool a thaiföldi ligaválogatottal a csapat ázsiai túrájának első mérkőzésén. A kikötővárosiak harmadik felkészülési mérkőzésén első góljukat szerezték Ryan Babel révén a 6. percben. Korábban a Pool 1-0-ra kikapott a Rapid Wientől és gólnélküli döntetlent játszott a St. Gallennel.

Thaiföldön Németh Krisztián kezdőként lépett pályára, a találkozó elején helyzetekig is jutott a csatár. Félidőben Németh-et a Herthától visszaérkezett Andrij Voronyin váltotta, a magyarok száma mégsem csappant meg: a kapuban Gulácsi váltotta Cavalierit.

A 72. percben az ázsiaiak egyenlítettek, Gulácsit pedig öt perccel később Pepe Reina váltotta a gólvonalon. A Liverpool ugyan még nyeretlen a felkészülési időszakban, ám Rafa Benítez igencsak felforgatott csapatot küldött pályára.

Felkészülési mérkőzés:
Liverpool - Thaiföldi ligaválogatott 1-1 (1-0)
Gól: Babel (6.), illetve Sutee (72.)
Liverpool: Cavalieri (Gulácsi, 46., Reina, 77.) - Insua (Glen Johnson, 46.), Skrtel (Dossena, 55.), Agger, Degen - Babel (Riera, 80.), Leiva (Mascherano, 46.), Plessis (Spearing, 46.), El-Zahr (Arbeloa, 58.) - Németh (Voronyin, 46.), N'Gog (Pacheco 46., Torres, 80.)