Vágólapra másolva!
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Vasas labdarúgócsapata és a befektető képviselője konstruktív egyeztetések keretében a szerződés minden részletében megállapodott. A papírok aláírása jelenleg a befektető tulajdonosi körének jóváhagyásától függ.

"A Vasas Sport Club elnöksége és ügyvezetése mindent megtett annak érdekében, hogy az adásvétel sikeresen lezáruljon. Úgy gondolom, hogy mivel minden érdemi egyeztetés megtörtént, a szerződés aláírására a Vasas készen áll. Mondhatom, hogy most már tényleg minden a befektetőtől függ, ezért sem szeretnék találgatni az aláírás konkrét időpontját illetően, hiszen ezzel komolytalanná és hiteltelenné tenném az ügyvezetést, tekintettel a korábbi tervezett időpontokra" - nyilatkozta Markovits László, a klub elnöke.

Markovits hozzátette, habár nagyon bizakodó, természetesen felkészült egy nemleges válaszra is.

"Amennyiben a szerződés nem kerül aláírásra a befektető oldaláról, akkor a további működtetést az elmúlt fél évhez hasonlóan a Vasas Sport Club fogja biztosítani mindazok bevonásával, akik a tulajdonosi programban részt kívánnak venni. Ebben az esetben, a következő szezonban fiatal, tehetséges keret állna rajthoz, akiknek - lehetőségeinkhez mérten - minden támogatást meg fogunk adni"