Vágólapra másolva!
Csütörtökön megérkezett Magyarországra Lothar Matthäus, aki várhatóan a Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz. Erről a székesfehérvári klub hivatalos honlapja számolt be.

A korábbi magyar szövetségi kapitányt - aki játékosként 150-szer szerepelt a német válogatottban - Berzi Sándor, az FC Fehérvár ügyvezető igazgatója fogadta Ferihegyen.

A klub vezetői múlt szerdán jelentették be, hogy a 48 éves szakember lesz az együttes új vezetőedzője, akivel szóbeli megállapodást kötöttek. Ezt követően a német sajtó több más ajánlatról is cikkezett és egyáltalán nem vette biztosra a tréner magyarországi szerepvállalását.

A Fejér Megyei Hírlap internetes kiadása úgy tudjä a fehérvári klub vezetői és Garancsi István többségi tulajdonos pénteken délelőtt ülnek majd le tárgyalni Matthäusszal a 2 plusz 1 évre tervezett szerződéséről. Az fmh.hu megjegyzi: amennyiben a felek pénteken aláírják a megállapodást, úgy hétfőtől már Matthäus vezeti az FC Fehérvár szakmai munkáját.