Élő:
Vágólapra másolva!
Lemondott posztjáról Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki veszi át a kupadöntős és bajnoki nyolcadik helyezett csapat irányítását.

A szakvezető szerdán írásban és szóban is kritikusan értékelte az utóbbi hónapokban elért eredményeket, a klubvezetők azonban nem döntöttek arról, hogy vele képzelik-e el a folytatást. A szerb szakembert fél plusz két éves szerződés kötötte az ETO-hoz azzal a feltétellel, hogy fél év elteltével ezt bármelyik fél következmények nélkül felbonthatja.

"Összességében elégedett vagyok azzal, amit ezalatt az öt hónap alatt elértünk, elődöntőig jutottunk a Ligakupában, a bajnoki tabellán öt helyet javítottunk és 25 év után bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe, mindez siker, mégis kudarcként értékelem, hogy nem sikerült megszereznünk a kupát. Arra is büszkék lehetünk, hogy több fiatalt is be tudtunk kapcsolni a játékba. Ez alatt a rövid idő alatt kevesen tudtak volna ilyen eredményt elérni. A klubvezetéssel kitűnően tudtunk együtt dolgozni, de a pályán történtek döntenek arról, hogy egy edző sikeres-e vagy sem. A jövőbeni célokban a kupa vagy az első három bajnoki hely megszerzése szerepel, ezt nem tudom garantálni, ezért úgy döntöttem nem folytatom Győrben a munkám. Amilyen korrekt módon ide kerültem és dolgozhattam, most olyan korrekt módon válunk el" - indokolta lemondását a klub hivatalos honlapján Bekvalac.