Vágólapra másolva!
A Győri ETO lesz a Budapest Honvéd ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában, mivel elődöntős párharca szerdai visszavágóján - az első mérkőzésen aratott 2-1-es győzelmét követően - 2-2-es döntetlent ért el az MTK Hungária vendégeként.

Jobban kezdte a találkozót az MTK, és a 16. percben Könyves révén meg is szerezte a vezetést. A hazaiak ezután az eredmény megtartására törekedtek, ám egy védelmi hibát követően az üresen maradó Böőr közelről Végh hálójába lőtte a labdát, így 1-1-es döntetlennel zárult az első félidő.

A szünetben egy győri szurkoló megpróbált odajutni a Sport TV szakkommentátorához, a korábbi magyar válogatott Nyilasi Tiborhoz, akitől autogramot szeretett volna kérni. A biztonsági őrök azonban megakadályozták ebben, emiatt a drukkerek egy csoportja összetűzésbe került a rendfenntartókkal. Az incidensnek végül maga Nyilasi vetett véget azzal, hogy odasétált a szurkolókhoz, és kiosztott néhány aláírást.

A második játékrészben rengeteg szabálytalanság tarkította a játékot, a mezőnymunkában mindkét csapat elfáradt, ám tíz perccel a rendes játékidő vége előtt Pintér kapáslövésével visszaszerezte a vezetést az MTK. A 88. percben aztán jött az újabb fordulat: Supic lerántásáért tizenegyeshez jutott a Győr, melyet Stark Péter értékesített.

Elődöntő, visszavágó:
MTK Budapest - Győri ETO FC 2-2 (1-1)
gól:
Könyves (16.), Pintér (80.), illetve Böőr (38.), Stark (88., 11-esből)
továbbjutott: a Győr 4-3-as összesítéssel