Vágólapra másolva!
Az Internazionale nyári erősítési tervei között minden bizonnyal az első helyen szerepel egy gólerős csatár megvétele, hiszen a milánói klubnak nagy szüksége lesz új játékosokra. A brazil Adrianóval máris szerződést bontott az Inter, és az idény végén szinte biztosan távozik a két argentin, Hernán Crespo és Julio Cruz is, akiknek ugyancsak lejár a kontraktusuk.

Az új szerzeményeket illetően rengeteg név felmerült, többek között kapcsolatba hozták a gárdával Sergio Agüerót és Samuel Eto'ót is, ám a legvalószínűbbnek a Genoa csatára, Diego Milito megszerzése tűnik. A támadó ebben a szezonban már 16 gólnál jár a Serie A-ban, és a hírek szerint az Inter meg is tette ajánlatát a genovaiaknak, azonban az egyik olasz internetes oldal információ szerint a Genoa nemet mondott az Internek.

A klub elnöke, Enrico Preziosi ugyanis addig nem akarja eladni legjobb támadóját, amíg nem találta meg a megfelelő helyettest, és a Genoa eddig nem tudott megegyezni kiszemeltjének, Sergio Floccarinak a klubjával, az Atalantával. Az időhúzásnak köszönhetően pedig az Internek új vetélytársa akadt, hiszen a Tuttosport úgy tudja, hogy a Juventus is bejelentkezett Militóért.

A torinóiaknak David Trézéguet valószínűsíthető távozása miatt lehet szükségük új támadóra, ráadásul a Juve híresen jó kapcsolatban van a Genoával, hiszen két labdarúgó, Domenico Criscito és Raffaele Palladino is a két klub közös tulajdona.

További átigazolási hírek:
A Tottenham Hotspurt a Sunderland francia csatárával, Djibril Cissével hozták kapcsolatba. Az Olympique Marseille érdeklődik a Stuttgart elefántcsontparti balhátvédje, Arthur Boka iránt.

A Bayer Leverkusen az AS Roma chilei középpályásával, David Pizarróval erősítene. A Monaco dél-koreai csatárát, Park Cso Jungot a Fulham szeretné megszerezni.

Az AS Romát a Köln brazil védőjével, Geromellel hozták kapcsolatba. A Sevilla francia védőjét, Julien Escudét az Internazionale figyeli.

www.global-soccer.eu