Vágólapra másolva!
Florentino Pérez elnökké választása esetén a nyáron 80 millió euróért a Manchester Unitedől a Real Madridhoz kerülhet át Cristiano Ronaldo, a tavalyi évben a világ legjobbjának megválasztott portugál labdarúgó.

A fiatal sztár Madridba meneteléről az AS ír szerdai számában, s a spanyol lap tudni véli, hogy az alku már megszületett, nyilvánossá tétele pedig a júliusi elnökválasztás kimenetelétől függ. Ronaldo a hírek szerint bruttó 12 millió euró fizetést kap majd szezononként.

Az újság megjegyezte, hogy az elnökválasztási kampányban ez, mármint Ronaldo szerződtetése jelenti a központi témát, ezzel kampányol a legismertebb jelölt, a presidente posztját 2000 és 2006 között egyszer már betöltő, s a vezetői székbe visszavágyó Pérez is.

A szálakat a háttérben Pérez bizalmasa, a jelenlegi Real erős emberének számító, a klubnál 2000 óta tevékenykedő José Ángel Sánchez mozgatja, aki az AS szerint "megadirektorrá" nőtte ki magát, és szoros barátság fűzi Ronaldo ügynökéhez, Jorge Mendeshez, ami lehetővé tette a titkos alkut a felek között. Ha igaz a lap értesülése, az ügynök 8 és fél millióval gazdagodna védence Madridba kerülése fejében.