Vágólapra másolva!
A Chelsea a hét végén elszenvedte első bajnoki vereségét Guus Hiddink irányítása alatt, és a találkozón a londoniak portugál középpályása, Deco még a kispadon sem kapott helyet.

A játékos ezúttal sérülés miatt hiányzott az együttesből, de amióta a holland szakember vette át a klub irányítását, azóta a portugál többnyire csak csereként lépett pályára, nem csoda, hogy a pletykák szerint a Chelsea-nél felmerült a lehetősége, hogy a nyáron megváljanak tőle.

Pár héttel ezelőtt a Juventus merült fel, mint Deco lehetséges új csapata, azonban a torinóiak érdeklődéséről szóló hírek inkább csak annak voltak köszönhetőek, hogy a két csapat egymás ellen játszott a Bajnokok Ligájában.

Az Atlético Madrid ugyanakkor a pletykák szerint már komolyabb kérőnek tűnik. Deco korábban éveken keresztül játszott a Primera Divisiónban az FC Barcelonában, vagyis jól ismeri a spanyol pontvadászatot, ráadásul a "matracosoknál" játszik a szintén portugál Maniche és Simao Sabrosa is, ami megkönnyítené a beilleszkedést Deco számára.

A középpályást még két évig köti szerződés a Chelsea-hez, és a jövőjét az is meghatározhatja, hogy ki lesz a londoniak új mestere a következő idénytől.

Az Aston Villa érdeklődik a Manchester United védője, Wes Brown iránt. Az Everton kiszemeltje a PSV Eindhoven védője, Dirk Marcellis.

A Crystal Palace korosztályos válogatott angol csatárát, Victor Mosest a Fulham csábítja. A brazil Corinthians balhátvédjét, André Santost a Juventus és a Fiorentina is figyeli.

www.global-soccer.eu