Vágólapra másolva!
A fekete mágiától sem riadnak vissza a mexikóiak annak érdekében, hogy labdarúgó-válogatottjuk tíz év után végre legyőzze idegenben az Egyesült Államok csapatát a magyar idő szerint csütörtöki világbajnoki selejtezőn.

A Record című mexikói lap egy videokölcsönző-hálózat segítségével az amerikaiakat ábrázoló vudubabákat kezdett árusítani országszerte.

A szervezők felvilágosítják a vásárlókat, hogy a figurákat tűvel "kínozhatják", elégethetik, vagy víz alá is nyomhatják. Mexikóvárosban, Monterreyben és Guadalajarában összesen mintegy nyolcezer baba fogyott el eddig.

Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitánynak alighanem nincs kifogása a szokatlan segítség ellen sem, miután vereség esetén állítólag távoznia kell posztjáról.

A júniusban érkezett svéd szakemberrel a mexikóiak csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően jutottak be az utolsó, hatcsapatos selejtezőkörbe, ahonnan az első három közvetlenül, a negyedik pedig a dél-amerikai csoport ötödikjével megküzdve juthat ki a 2010-es dél-afrikai vb-re.